در این تاپیک میخواهیم آموزش پایه ای تری دی مکس را داشته باشیم .دوستان عزیزی که در زمینه تری دی مکس کار میکنند میتوانند آموزشهای خود را در این جا قرار دهند .
یک سری مطالب آموزشی بسیار کاربردی و جالب هم هست که در حال ترجمه اونها هستم و سعی میکنم هر چه سریعتر در بخش آموزشی اونها رو قرار بدم دعا کنین سرم خلوت بشه. البته همین الان هم ترجمه آماده دارم که فقط باید تایپ بشه و من واقعا وقتش رو پیدا نمیکنم 8O :x
توسط aminfaghihe » جمعه آبان ماه 15, 1388 12:26 pm
آشنایی با محیط برنامه مکس :
در قسمت بالای تری دی مکس که نوارهای منوی مانند open - edit - tools و غیره هستند را torba یا ابزار اصلی می گویند . قسمت سمت چپ را خانه ی دستورها یا command panel می گویند . در command panel /create اشیای به صورت شکل ساده هستند . در command panel/modify یکسری
از ابزارهایی برای تبدیل کردن شکل های پایه به اشیاء مورد نظر در این سربرگ وجود دارد . در قسمت پایین سمت چپ تری دی مکس را منوی انیمیشن می گویند .
سه دستور مهم در ابزار ها rotate - move - scale را transform می گویند.
rotate: برای ایجاد چرخش در موضوعات .
move: برای جابجایی موضوعات یا subobject ها از این دستور استفاده می شود.
scale : برای کوچک و بزرگ کردن اجسام از این دستور استفاده می شود .
درmodify می توان تاریخچه ی دستورات را پیدا کرد و در صورت لزوم می توان آنها را وبرایش کرد.
چهار پنجره در تری دی مکس وجود دارد برای مشاهده ی موضوعات که به آنها viewport گفته می شود.
در قسمت سمت چپ منوی انیمیشن برای zoom کردن در viewport برای بهتر دیدن موضوعات استفاده می شود.
اگر سوالی داشتید بپرسید.
توسط aminfaghihe » جمعه آبان ماه 15, 1388 12:29 pm
ببخشید من دو سوال داشتم:
1- چگونه یک عکس را میتوان از روی کامپیوتر بروی avatar خودمان قرار بدهیم.
2- چگونه می توان تصویر را همراه با آموزش قرار بدهیم .