سلام
واقعا ممنونم از اینکه اینقدر بزرگوار هستید و من رو در جمع خود پذیرفتید ، ارسالی هام رو دیدید و برام پیغام گذاشتید ،
به خصوص تشکر ویژه دارم از میلاد جان ، مسئول بخش مایا ؛ که باید خدمتش عرض کنم با تفاسیری که شما از سابقه ی خود گفتید ، من حکم شاگرد شما رو دارم میلاد جان
چون بالاخره شما 4 تا کارت گرافیک بیشتر از من پاره کردید !! :D
اما در مورد اینکه گفته بودید در مورد کار غیر محرمانه توضیح بدم باید عرض کنم ، فکر این کار از دوست خوبم علی صراف بود که جا داره ازش تشکر کنم ؛ در حقیقت من مجری و اپراتور
کا بودم ؛ البته کارگردانی تیتراژ هم یعنی زوایای دوربین و حرکات هم با خودم بود ؛ در ابتدا سر صحنه از زوایای مختلف این ماشین عکس گرفتم و بلافاصله مدلسازی ماشین رو شروع
کردم ؛ با توجه به وقت کمی که داشتم حدودا 3 هفته ای باید کارو تحویل میدادم ، 3 روزه مدلسازی ماشین به پایان رسید البته با روزی 16ساعت کار مفید !! تمامی تجهیزات ماشین هم از قالپاق گرفته تا ضبط صوت ماشین مدلسازی کردم و از هیچ ابجکت آماده ای استفاده نکردم . سپس فضای کار رو که جاده و دکل های نور بود رو حدودا 4 ساعته ساختم ، تکسچر کار تقریبا دو روز وقتم رو گرفت ، به بخش نور پردازی رسیدم ؛ در این بخش بحث بسیاری باگروه داشتیم زیرا من معتقد به نور کم با سایه های زیاد و مخوف برای کار داشتم اما گروه برای خوانا بودن اسامی اعتقاد به پر نور بودن کار داشتند ، البته من در این بخش شکست خوردم و رای بر پر نوری کار صادر شد ، مرحله بعد انیمیت کار بود که کار ساده ای بود ، حرکت ماشین با یک موشن پد اتفاق میافتد و مرحله آخر یعنی رندرینگ کار ؛ 2 روز تست رندر کار طول کشید و به این نتیجه رسیدم که از رندر mental ray استفاده کنم ؛ رندر این کار 9 روز و 8 ساعت طول کشید ، و در نهایت نتیجه آن شد که دیدید ، امیدوارم پسندیده باشید .