خوش آمديد!
14:25 چهارشنبه 17 شهريور ماه ، 1389
ایرانیان انیمیشن: انجمنهای سایت

IranianAnimation.com :: نمايش موضوعات - روایت تیتراژ "غیرمحرمانه"

روایت تیتراژ "غیرمحرمانه"

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

IranianAnimation.com صفحه اول انجمن -> Maya

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

soroush
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
25 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 10
امتياز: 29
تشکر کرده: 4
تشکر شده 3 بار در 3 پست

محل سكونت: کرج

ارسالارسال شده در: شنبه، 5 ارديبهشت ماه ، 1388 10:57:56    موضوع مطلب: روایت تیتراژ "غیرمحرمانه" پاسخ همراه با اعلان

سلام
واقعا ممنونم از اینکه اینقدر بزرگوار هستید و من رو در جمع خود پذیرفتید ، ارسالی هام رو دیدید و برام پیغام گذاشتید ،
به خصوص تشکر ویژه دارم از میلاد جان ، مسئول بخش مایا ؛ که باید خدمتش عرض کنم با تفاسیری که شما از سابقه ی خود گفتید ، من حکم شاگرد شما رو دارم میلاد جان
چون بالاخره شما 4 تا کارت گرافیک بیشتر از من پاره کردید !! Very Happy
اما در مورد اینکه گفته بودید در مورد کار غیر محرمانه توضیح بدم باید عرض کنم ، فکر این کار از دوست خوبم علی صراف بود که جا داره ازش تشکر کنم ؛ در حقیقت من مجری و اپراتور
کا بودم ؛ البته کارگردانی تیتراژ هم یعنی زوایای دوربین و حرکات هم با خودم بود ؛ در ابتدا سر صحنه از زوایای مختلف این ماشین عکس گرفتم و بلافاصله مدلسازی ماشین رو شروع
کردم ؛ با توجه به وقت کمی که داشتم حدودا 3 هفته ای باید کارو تحویل میدادم ، 3 روزه مدلسازی ماشین به پایان رسید البته با روزی 16ساعت کار مفید !! تمامی تجهیزات ماشین هم از قالپاق گرفته تا ضبط صوت ماشین مدلسازی کردم و از هیچ ابجکت آماده ای استفاده نکردم . سپس فضای کار رو که جاده و دکل های نور بود رو حدودا 4 ساعته ساختم ، تکسچر کار تقریبا دو روز وقتم رو گرفت ، به بخش نور پردازی رسیدم ؛ در این بخش بحث بسیاری باگروه داشتیم زیرا من معتقد به نور کم با سایه های زیاد و مخوف برای کار داشتم اما گروه برای خوانا بودن اسامی اعتقاد به پر نور بودن کار داشتند ، البته من در این بخش شکست خوردم و رای بر پر نوری کار صادر شد ، مرحله بعد انیمیت کار بود که کار ساده ای بود ، حرکت ماشین با یک موشن پد اتفاق میافتد و مرحله آخر یعنی رندرینگ کار ؛ 2 روز تست رندر کار طول کشید و به این نتیجه رسیدم که از رندر mental ray استفاده کنم ؛ رندر این کار 9 روز و 8 ساعت طول کشید ، و در نهایت نتیجه آن شد که دیدید ، امیدوارم پسندیده باشید .

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
کاربرانی که برای این ارسال از soroush تشکر کرده اند sara2000

miladhatam
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
19 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 16
امتياز: 285
تشکر کرده: 12
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 7 ارديبهشت ماه ، 1388 14:57:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

soroush مي نويسد:
سلام
واقعا ممنونم از اینکه اینقدر بزرگوار هستید و من رو در جمع خود پذیرفتید ، ارسالی هام رو دیدید و برام پیغام گذاشتید ،
به خصوص تشکر ویژه دارم از میلاد جان ، مسئول بخش مایا ؛ که باید خدمتش عرض کنم با تفاسیری که شما از سابقه ی خود گفتید ، من حکم شاگرد شما رو دارم میلاد جان
چون بالاخره شما 4 تا کارت گرافیک بیشتر از من پاره کردید !! Very Happy

سروش جان نظر لطفته و منو شرمنده میکنی
توضیحاتت که خیلی مفید بود و این که تمامی کار بوسیله خودت انجام شده تحسین برانگیزه!

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

IranianAnimation.com صفحه اول انجمن -> Maya

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت